witam proszę o informacje dotyczące części do skody octavi II 2005 rok hatchback.
tylnie lewe drzwi
uszczelki do drzwi zarówno uszczeli szyby jak i samych drzwi (lewe przód i tył)
wentylator chłodnicy ale ten mniejszy
tapicerka lewe przednie drzwi - czarna z siwą listwą
elemenateur, na 90% będę miał do wymiany u siebie recyrkulator spalin EGR, nr części: 03C 131 503 B. Do skody O2 z silnikiem 1.6 FSI. Jaka jego cena u Ciebie??
czesc. jak ma sie sprawa z dostepnoscia i cena przplywomierza do 1,9 TDI AXR?
pozdrawiam
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
- kpl rozrzadu silnik BMM ( razem z pompa, wersja z klimatronikiem )
- kpl filtrow do O2 2.0TDI DSG
- kpl wycieraczek do O2 ... w gre wchodzi tylko BOSCH VALEO - innych z racji na to, ze sa szmatlawe nie uzywam.
- standardowo juz zamawiam od Ciebie plyn hamulcowy motula + olej do PDka.
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
- kpl rozrzadu silnik BMM ( razem z pompa, wersja z klimatronikiem )
- kpl filtrow do O2 2.0TDI DSG
- kpl wycieraczek do O2 ... w gre wchodzi tylko BOSCH VALEO - innych z racji na to, ze sa szmatlawe nie uzywam.
- standardowo juz zamawiam od Ciebie plyn hamulcowy motula + olej do PDka.
Misio Pysio załatwiony
Pawełd:
1. sprawdzę jutro odmę,
2. sprzęgiełko Sachs - 330zł LUK - 355zł
3. Proponuje FAG mam go w super cenie - 105zł, jakbyś chciał optimal, ruville,skf - pisz
4. miski niestety miec nie będę miał ale uszczeleczkę miski ELringa w mega cenie - 22zł
5. świece 13,50 NGK v-line
6. filtrona nawet Ci nie zaproponuje, szkoda samochodu! - MANN - 14,50
powietrze MANN - 29zł
podeślij mi proszę vin autka, do hebli potrzeba mi go żeby wyjąc "PR" i sprawdzic klocki i tarcze, do rozrządu też się przyda.
Zaproponuje Ci coś sensownego ... bardzo sensownego czytaj Gates+ roleczki SKF/INA
Ja już podziękuję. Zakupiłe też w dobrych cenach. Okazało się ze znajomy, znajomego ma znajomych .....
Ceny zblizone, mika tez bdzie, a faktycznie filtrona mi nie polecili tylko mann. W sumie kpl. za 600pln, to chyba niedrogo.
czy jest możliwość odbioru osobistego,?
jeśli tak to w jakich godzinach i gdzie i czy bedzie można podjchać tam ciągnikiem z naczepą?
pozdrawiam
b.
Hej Bobasek, dużym do mnie nie podjedziesz bo firmę mam w samym centrum.
mogę Ci te graty podesłac lub jeśli będziesz poza szczytem możemy jakoś ugadac się to Ci gdzieś podrzucę.
W godzinach szczytu mam pełne ręce roboty.
Części :
tarcze przód ATE - 138ł
klocki przód 150zł z czujnikiem zużycia ATE
filtr paliwa - 72zł MANN
oleju 22zł MANN
oliwa Motul 8100 X-cess 5W40 135zł lub 6100 Synergie 10W40 - 98zł
powietrze MANN - 29zł
kabina bez węgla 25zł MANN, 52zł MANN z węglem
łożyska przód polecę Ci FAGa, mam je w bardzo dobrej cenie - 174zł/2szt
czujnik ABS i boczki osłony silnika niestety nie zaszaleje, ceny tych części są dla mnie mało atrakcyjne.
Panowie, otrzymałem bardzo dużo prywatnych wiadomości i zapytań. Dziś w nocy postaram się na wszystkie Wam odpowiedziec. Proszę tylko o odrobinę cierpliwości.
Jestem w trakcie przenosin do większego lokalu i stąd mam pełne ręce roboty już od jakiegoś tygodnia.
Jak tylko dziś dokończę temat przeprowadzki zajmę się odpowiadaniem na PW.
Jeśli coś jest bardzo nagłego - jestem do Waszej dyspozycji całodobowo pod numerem telefonu 663 962 604. Gdybym nie odbierał - jestem w Niemczech - proszę o sms. Oddzwonię jak tylko przekroczę granicę.
Pozdrawiam serdecznie.
Marcin
Ps. Na spoty OCP Szczecin zapraszam już do mnie do nowego sklepu Wszyscy się pomieścimy
Komentarz